Новости и обавјештења

Изложба ''1914. ДА УСТАНЕ РУСИЈА СВА НА РАТНИ ПОДВИГ''

Промоција новог броја часописа за књижевност, културу и умјетност ''Путеви''

ЈУ Народна и универзитетска библиотека Републике Српске

Промоција књиге „БИБЛИОГРАФИЈА МЛАДЕНА ШУКАЛА ОД 1974. ДО 2014.“